Paid2YouTube.com

Monday, July 11, 2011

JUAL TOPUP TAK ADE UNTUNG????


Siapa kata jual topup TIADA UNTUNG???

kenapa orang cina jual topup????
pernah kita terfikir kenapa????
cuba tengok sekeliling kita... banyak tak kedai2 Melayu??..tak banyak kan?? semua kedai dimiliki oleh orang cina... sebab orang cina sukakan perniagaan... keuntungan....

TAK ADE UNTUNG, ORANG CINA TAK KAN JUAL TOPUP...

PERNAH NAMPAK TAK KEDAI TOPUP MILIK CINA BANKRUP???
TAK ADA KAN???


Sebab kenapa orang cina JUAL TOPUP???

1. kat Malaysia, paling ramai bangsa apa?? Melayu kan???
2. orang Melayu suka beli topup... topup RM3 pon.. sanggup beli...
3. majoriti penduduk adalah kaum melayu..
4. setiap hari, lebih kurang 100-200 orang beli topup...
5. tak rugi.. sebab modal pusing balik kalau jual topup...
6. keuntungan sebulan, lebih kurang rm1000-rm2000
7. jual topup di kawasan penduduk ramai
8. remaja adalah pelanggan utama mereka
9. jumlah pengguna prepaid semakin bertambah setiap hari.. budak sekolah rendah pon sudah pandai gune enset...
10. suke dapat duit daripada hilang duit.... =)



ANDA PENGUNA PREPAID ?

kawasan stategik jual topup

1. kawasan perumahan (rumah anda)
2. sekolah berasrama penuh
3. matrikulasi
4. universiti
5. kolej2 swasta
6. kedai runcit
7. kawasan kilang
8. shopping complex
9. pasaraya
10. kawasan pasar malam

p/s: cari kawasan yang selalu orang datang....

DULU... ORANG JUAL TOPUP.. GUNA KAD TOPUP GORES TU..

 
SEKARANG.... DAH X SUSAH...

GUNA SMS JER NAK TOPUP PELANGGAN.......

HANTAR SMS JER...


TERUS MASUK TOPUP...


MUDAH KAN??? GUNA HANDPHONE SENDIRI PON BOLEH...

TENGAH BARING-BARING PON.... TOPUP MASUK GAK..
TAK PAYAH SUSAH2 CARI ORANG JUAL TOPUP
JIMAT MASA ANDA...

Tak perlu start motor pergi kedai nak beli topup... Tak perlu ke hulu ke hilir cari kedai yg buka pukul 12 malam bila time emergency.. Nak tambah malang lagi, prepaid RM10 pun kena bayar RM10.50.

So, daripada anda bayar 50sen kepada tokey kedai itu, baik anda join jadi agen topup, topup diri sendiri, takde pun nak kena cas lebih-lebih macam kat kedai tu.

BAGAIMANA SERVER BERFUNGSI.


  1. Pelanggan membeli topup dengan anda.
  2. Anda menghantar pesanan kepada serve.
  3. Serve akan memproses pesanan anda.
  4. Serve akan menghantar topup kepada pelanggan anda.
  5. Serve akan menghantar transaksi termasuk baki terkini anda kepada anda.

Kelebihan sertai kami kepada anda

- boleh topup RM3, RM4, RM5
- boleh topup untuk diri sendiri (xyah pegi kedai topup pon )
- cuma guna SMS sahaja... topup dah masuk ( macam kedai topup buat tu..)
- boleh topup diri sendiri, keluarga dan kawan2.. (nak kasi adiah topup pon... boley. =)
- topup masuk dengan cepat...
- 24jam... anda boleh topup ( x macam kedai topup.. kol 10, da tutup kedai )
- Bayaran seumur hidup
- Tiada caj bayaran bulanan,
- Menggunakan sistem topup e-reload 24jam, cepat, pantas dan tepat.


Bagaimana perasaan anda sekarang? Ingin menyertai kami?


FlexiEloadTEAM

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...