Paid2YouTube.com

Thursday, August 23, 2012

Jom Buat Duit Dengan PrelaunchX

Assalamualaikum wbt buat semua pembaca yang dikasihi sekalian :)


STICKY POST for 3 days (latest entri di bawah entri ini)

Sebenarnya, ada apa yang penting sangat sampai WING set entri kali nie sebagai Entri Melekat dengan gam cap gajah nie?

WING tak nak lah nanti orang cakap, WING nie spesies suka makan sorang. atau maksudnya kalau dalam Kamus Dewan ialah kedekut ilmu, tamak haloba dan langsung tak nak berkongsi dengan kawan-kawan yang lain. tak tak, tak mau.

Lagi-lagi kalau cakap pasal duit nie, rasanya setiap kelompok individu di Malaysia ini dengan kadar segera akan berhenti daripada melakukan apa-apa aktiviti. Lantas, buka telinga besar-besar konon-kononnya nak curi-curi pasang telinga letew.

Ya, i know. Bila cakap sahaja pasal duit percuma, siapa sahaja yang akan menggeleng kepala lalu katakan tak nak lah. Haha.. Ada ke? Rasanya memang tak lah kan.

Sedangkan nak masuk tandas kat luar sana pon dah kena bayar 30 sen atau lebih, inikan pula nak beli makanan? Semuanya melibatkan $$$ kan? Memang dasar mata duitan betul. Kan senang kalau cakap aje terus-terang daripada dok merepek meleret-leret dari tadi -,,-"

Baiklah kawan-kawan, rasanya dah ramai kot yang dah tahu pasal PrelaunchX nie. Ke masih ada yang tak tahu apa itu PrelaunchX nie?

WING baru aje join 5 hari yang lepas dan inilah hasilnyaaa...

Okey, PrelaunchX ialah 'referral engine' untuk bermacam-macam laman web, produk-produk dan juga perkhidmatan. Di mana korang boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk bersenang-lenang sambil menjana sedikit keuntungan.

PrelaunchX ini akan dilancarkan pada 27/8/2012. Sehubungan itu, kita dikehendaki untuk mencari atau invite seberapa ramai yang mungkin tak kira lah sama ada kawan-kawan, saudara mara mahupun ahli keluarga sendiri untuk join secara percuma.

So, lepas aje korang klik untuk mendaftar, secara automatiknya US$100 akan dikreditkan terus ke akaun Prelaunchx korang. Pendapatan hanya akan diperolehi bergantung kepada hasil kutipan downline yang kita dapat. Dan cek akan diberikan selepas 27/8/2012. Namun harus diingat, akaun anda hendaklah aktif sebelum dan selepas PrelaunchX dilancarkan.

Agak pelik juga kan, bila boleh menjana wang secara percuma? Biasa lah manusia, bila kena bayar pon bertanya macam-macam dan bila dah free pon nak tanya lagi. Tapi takpe, tak salah kalau nak mencuba. Sebabnya, nak join Prelaunchx nie pon free di samping tidak meminta maklumat peribadi kita seperti nombor bank ke apa. Takde, so tak payah risau lah.

Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Tak salah nak cuba. Cuma jangan lah terlalu berharap, lagipun ianya percuma. Jom daftar : DAFTAR PRELAUNCHX PERCUMA
P/S : Nanti WING update lagi dengan lebih detail mengenai PrelaunchX nie. Sentiasa up-to-date ye dengan entri-entri di blog WING ^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...